Transparantie in tarieven

Doordat wij optimaal en slim gebruik maken van automatisering en online toepassingen en u niet betaald voor een dure locatie en te veel overhead, kunnen wij onze diensten aanbieden tegen een reëel tarief, waardoor wij 30% goedkoper zijn dan de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren. Tevens maken wij optimaal gebruik van ons netwerk waardoor u pas voor een specialist betaald als u hem nodig heeft.

Tarieven

Kiest u voor een abonnementsvorm, dan betaald u een vast bedrag per maand en weet u precies waar u aan toe bent.

Kiest u niet voor een abonnementsvorm, dan ontvangt u een gespecificeerde factuur, waarbij duidelijk staat wat wij voor u gedaan hebben en wat dit kost.
Wat zijn de tarieven

Gratis overstapservice

Veranderen van accountant doet u niet vaak en kent daarom een hoge drempel, maar verandering biedt kansen, zeker in deze tijden.
U vraagt zich af of u zich niet meer problemen op de hals haalt. Wat kost het overstappen? Krijg ik wel tijdig mijn loonstroken? Krijg ik geen problemen met de belastingdienst? Dit zijn vragen uit de praktijk.
Heel begrijpelijk maar niet terecht. Daarom hebben wij een gratis overstapservice waardoor wij u geheel ontzorgen in de overstap naar N-XT Accountants & Adviseurs.

Hoe werkt gratis overstappen

Gratis second opinion

Twijfelt u over de kwaliteit van advies van uw huidige accountant?

Heb ik wel de juiste rechtsvorm? Moet ik de auto in privé kopen of zakelijk? Is deze herstructurering wel de juiste? Betaal ik niet te veel belasting?

Zomaar enkele vragen waar u tegen aan kunt lopen.Hoe werkt gratis second opinion