Dorenda Wolfs: “Nooit gedacht dat ik bij een accountantskantoor zou gaan werken”

Pas sinds september 2023 is Dorenda werkzaam bij N-XT. Ze verzorgt de loonadministratie voor verschillende klanten en dat heeft ze nog nooit gedaan. Dorenda is het type ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’. Dorenda: “Ik vind het fijn om te blijven leren, ben analytisch ingesteld én vind het werk bij N-XT erg leuk om te doen. Mijn directe collega’s Cindy en Remco kan ik altijd vragen stellen en we helpen elkaar. Er voor elkaar zijn en elkaar helpen is sowieso typerend bij N-XT. Dat is erg prettig.” 

In de sportschool
Jarenlang is Dorenda werkzaam geweest bij één bedrijf waar ze werkzaam was op de financiële administratie. “Vorig jaar ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de sportschool, waar ik twee keer per week mezelf fysiek uitdaag, heb ik Cindy leren kennen. Zij attendeerde mij op een vacature. Mijn antwoord was: Alles is prima behalve op een accountantskantoor werken. En juist dat beval ze me aan. Want bij N-XT konden ze nog een nieuwe collega gebruiken op de loonadministratie. Ik gaf het een kans om op gesprek te gaan. En alles wat ik dacht over een accountantskantoor bleek niet zo te zijn. Er heerste juist een gemoedelijke en open sfeer. En er was niemand met een stropdas om. Ik besloot deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Gemoedelijke sfeer

Tot nu toe heeft Dorenda het helemaal naar haar zin bij N-XT. “Ik leer iedere dag, vind het leuk om verschillende klanten te helpen met allerlei vragen én de gemoedelijke sfeer maken dat ik graag naar mijn werk ga. Als ik terug kijk naar het afgelopen half jaar heb ik geen stress ervaren, ondanks dat het erg druk was en alles nieuw was voor mij. Je merkt gewoon dat iedereen elkaar helpt wanneer het nodig is. En dat geeft ondanks de hoge werkdruk rust.

Blijven leren
Als moeder van twee volwassen kinderen vindt Dorenda het nog steeds van belang om te blijven leren en zichzelf uit te dagen. “Naast mijn parttime baan bij N-XT volg ik wekelijks een fotografie cursus. Fotograferen is een grote hobby van mij. Ik kan hier helemaal mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast sport ik twee keer per week in de sportschool en daag ik mij fysiek uit met bodycombat. Bovendien wandel ik iedere week heerlijk in de buitenlucht. Naast mijn fysieke uitdaging, wil ik mezelf ook graag mentaal blijven uitdagen. Daarom ook een baan die geheel nieuw is voor mij. Ik leer iedere dag en ben ervan overtuigd dat doordat ik mezelf fysiek en mentaal blijf uitdagen, ik hierbij snel nieuwigheden kan leren en er natuurlijk jong bij blijf.

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures. 


Terug naar nieuws

Neem contact met ons op