Yield.inc en N-XT Consultants gaan samenwerking aan.

Als de meest vernieuwende vermogensbeheerder van Nederland is Yield.inc hard aan het groeien. Om Yield.inc verder te ondersteunen in Nederland en meer specifiek in het zuiden van het land hebben N-XT Consultants en Yield.inc afgesproken te gaan samenwerken.
Yield.inc richt zich op klanten die behoefte hebben aan een vermogensbeheerder die hen rust geeft over hun vermogen. Yield.inc beheert de gelden van haar klanten door te investeren in beursgenoteerde beleggingsfondsen die door de allerbeste managers worden gestuurd. Yield.inc streeft naar een goed, marktconform rendement, waarbij rekening gehouden wordt met de risicowensen van de klant én er altijd geïnvesteerd wordt in duurzame beleggingen. Volgens Yield.inc is dat de nieuwe standaard in vermogensbeheer in combinatie met excellente klantbeleving en inzet van een hoogwaardige app waar de beleggingen te volgen zijn in financiële én duurzame zin!

Martijn van der Looij (N-XT) en Hans Lugtenberg (
Yield.inc) vertegenwoordigen de diensten van Yield.inc en dragen bij aan het verder uitbreiden van het netwerk in het zuiden van het land.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Martijn of Hans via een bericht of door te bellen naar: 0495-786166 (Martijn van der Looij) of 088-1037703 (Hans Lugtenberg)

Terug naar nieuws

Neem contact met ons op